Håndværk, hvor god kvalitet sætter dagsordenen

Dreier & CO.'s vision


Hos Dreier & Co. arbejder vi efter visionen: ”Dreier & Co. vil udføre håndværk, hvor den gode kvalitet sætter dagsordenen – og hvor tilfredse kunder gerne vender tilbage...”

Ingen vision uden værdier – og uden kompetente medarbejdere til at omsætte den i praksis. Hos Dreier & Co. har vi heldigvis begge dele.

Dreier & Co.'s værdier


Seriøst og ordholdende

Dreier & Co. bygger på kvalitet – og er et seriøst, reelt og ordholdende firma, hvor kvalitet og godt håndværk er omdrejningspunktet.

 

En aftale er en aftale

Vi lægger stor vægt på, at de aftaler, vi indgår med vores kunder og samarbejdspartnere, bliver overholdt. Det handler om respekt for projekt og proces.

Lokal aktør

Dreier & Co. er på flere måder en lokal aktør, der har udgangspunkt i Nyborg, men løser opgaver på hele på Fyn og på Vestsjælland.

Det gælder som arbejdsplads for mange medarbejdere med tilknytning til lokalområdet. Og det gælder som en engageret og professionel samarbejdspartner for en række lokale virksomheder.

Vi har således et godt netværk af dygtige samarbejdspartnere.

Medarbejderne – vores vigtigste ressource

Medarbejderne er på alle måder vores vigtigste ressource. Det er derfor et vigtigt mål for os, at vi har glade, tilfredse og kompetente medarbejdere i Dreier & Co. Det er til fordel for medarbejderne selv, for virksomheden og for vores kunder.

Uddannelse – en vigtig opgave

Det er en del af vores vision og værdisæt, at vi skal være med til at uddanne nye lærlinge. Det er en vigtig opgave, som vi gerne vil være med til at løfte. Dreier & Co. har gennem årene uddannet mange håndværkere i forskellige fag. Aktuelt har vi 8 lærlinge under uddannelse.