Hvem er Dreier & Co.?

 

Siden starten af 1980’erne har det været en ambition i Dreier & Co., at vi kan løse en bred vifte af håndværksmæssige opgaver for vores kunder – private som erhvervsmæssige. Der er derfor en lang tradition for, at flere fag og håndværk er repræsenteret i virksomheden, herunder både murere, tømrere, snedkere og jord-/betonfolk til at servicere alle typer af kunder.

Dreier & Co. kan derfor betegnes som et murer-, tømrer- og entreprenørfirma med alt under ét tag. Vores geografiske base er Nyborg og Odense, mens vores arbejdsområde er hele Fyn og Vestsjælland. Virksomheden har stærke lokale relationer – og som arbejdsplads beskæftiger Dreier & Co. mange medarbejdere med lokale rødder.

Ejerkredsen består af flere personer, så der er flere skuldre til at dele ledelsesansvaret i Dreier & Co. Der arbejdes derfor også på mange måder med en ”daglig ledelse”, der er tæt på både medarbejdere og kunder.

Dreier & Co. hjælper dig gerne med dit næste projekt – om det er den lille forbedring i hjemmet eller det store erhvervsbyggeri. Kontakt os gerne og hør, hvad vi kan gøre for dig.